Bagaimana Menjadi Beruntung di Permainan yang Disebut Bingo

bingo

Menjengkelkan apabila melihat orang lain mendapat kemenangan. Semua tindakan mereka menjadi ketara dan anda mula menganggap mereka membawa tuah. Anda mula meniru beberapa ritual mereka, dan secara mengejutkan, anda sendiri mengalami kemenangan. Apabila anda menjadi biasa di dewan bingo, anda tidak dapat tidak menyesuaikan diri dengan kepercayaan karut dan mengembangkan diri anda sendiri. Anda sukar untuk dijelaskan, tetapi nampaknya anda menang kerana mereka dan itulah yang penting.

Mencari Tempat Duduk Bertuah

Salah satu  918kiss download takhayul yang paling popular di bingo adalah tempat bertuah. Apabila anda menjadi biasa, anda akan belajar menyukai kerusi itu di mana anda telah memenangi tiga kali berturut-turut pada suatu petang Jumaat. Mulai saat itu, anda akan menentukan kerusi itu sebagai tempat bertuah anda. Apabila orang lain cuba mendapatkan tempat duduk itu, anda pasti akan memperjuangkannya sehingga pencuri tempat bertuah itu menyerah. Mungkin juga diberitahu untuk bergerak ketika anda pemasa pertama dan duduk secara tidak sengaja di tempat bertuah seseorang. Cukup pindahkan sebelum perkara menjadi hodoh.

Contoh Lain Perkara Bertuah

Sebilangan besar pemain bingo (75%) membawa pesona nasib baik ketika pergi ke permainan, statistik menunjukkan. Terdapat pelbagai jenis daya tarikan seperti gelang, gantungan kunci, syiling bertuah atau boneka. Terdapat juga pemain bingo yang mempunyai nombor bertuah dan mencari mereka dalam kad mereka. Seorang pemain mungkin memilih untuk menukar kad dengan pemain lain yang mempunyai kad dengan nombor bertuahnya dengan syarat orang itu juga tidak akan kehilangan nombor bertuahnya. Perkara “bertuah” ini membolehkan seseorang merasa selesa dan berfikiran positif yang seterusnya dapat menarik kemenangan.

Memahami Bingo Odds

Membahagi jumlah kad yang anda miliki dengan jumlah kad dalam permainan bingo akan memberi anda peluang untuk menang, tetapi dengan menambah kad anda tidak semestinya lebih baik peluangnya. Anda memerlukan jumlah kad yang tepat yang dapat anda pegang sehingga anda mengurangkan peluang anda untuk menjadi bingung dan kehilangan kemenangan. Satu bola tidak mempunyai kemungkinan lebih besar untuk dipanggil dibandingkan dengan bola yang lain. Memandangkan bola belum diubah, tentu saja. Memikirkan bahawa nombor tertentu yang dipanggil mempunyai kemungkinan dipanggil lagi adalah anggapan yang buruk. Bagaimanapun, Bingo adalah permainan peluang dan nombor tertentu yang dipanggil 3 atau 4 kali berturut-turut disebabkan oleh kebetulan.

Jadi Apa yang Akan Membiarkan Anda Menang?

Beberapa teknik membantu meningkatkan peluang kemenangan anda. Menjauhkan diri dari orang ramai adalah cara yang baik untuk meningkatkan tumpuan anda dan membantu mengatasi kemungkinan dengan meningkatkan peluang anda untuk menang. Beli sebilangan besar kad yang dapat anda uruskan tanpa bingung. Ia juga membantu memilih kad dengan nombor yang berbeza. Ini menyamakan peluang semua kad anda muncul. Yang paling penting, berfikiran positif! Permainan akan lebih menyeronokkan dan getaran baik yang anda miliki akan menarik lebih banyak kemenangan.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *